Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bliv-bedre.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Om | Bliv-Bedre psykoterapi og familieterapi

 

Profil

Jeg hedder Birthe Solveig Bang Jørgensen. Jeg er uddannet Psykoterapeut, Familie og parterapeut. Jeg startede efter endt uddannelse i 2012, min klinik Bliv-Bedre, som jeg har i eget lokale i rolige omgivelser i Bording. Jeg har især erfaringer i at guide og udrede problematikker i forbindelse med traumer, selvværdsproblemer og depressioner. Senest i 2016 har jeg fulgt en udviklingsvej til Trainer, hvilket bedst kan sammenlignes med en Mentor uddannelse.

Hvordan foregår Psykoterapi?

I et møde vil jeg først og fremmest finde ind til kernen i dit problem, og være med til at kortlægge, hvad der er vigtigt for dig. Efterfølgende vil vi bruge psykoterapeutiske værktøjer for at finde årsagssammenhænge, som giver nye indsigter, der kan handles på. Ofte vil vi aftale at du hjemme arbejder videre med nogle små tiltag, der vil være med til at sætte fart og retning på processen.

Et eksempel, de fleste kender det sikkert, længere tids murren i krogene, det kunne være gensidig utilfredshed i parforholdet, men ingen gør noget. Forestil dig at du tager ansvar og får kigget på utilfredsheden, vælger at fremlægge det konstruktivt for din partner og så siger han/hun, super du siger det, det har jeg selv tænkt på, men jeg har ikke fået det sagt.

Sammen er det muligt at få fokus på, det der er det vigtigste for dig. Det hjælper dig til, at se muligheder frem for begrænsninger.

Under 1:1 møder, bruger jeg kreative værktøjer og forskellige grene af Psykoterapien . Er der nogle fysiske problemer, vil vi også kunne tale om kost, krop og naturen. At anvende kreative vinkler, har jeg erfaringsmæssigt oplevet er effektive til at skabe varig forandring for den enkelte.

Har du brug for en Psykoterapeut i området Ikast, Herning, Silkeborg ja, er du fra Midtjylland, så vil det være centralt at komme her til Bording, da der er gode forbindelser og timedrift på toget fra Århus til Herning

Sikkerhed for ordnede forhold:

Jeg glæder mig til at møde dig, alt foregår naturligvis i fortrolighed og følger de etiske regler udstukket af sundhedsvæsenet for registrerede Psykoterapeuter

Psykoterapeut og Trainer Birthe Solveig Bang Jørgensen
Logo medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter - FADP